Még Az Idén Bemutatott Néhány Horror Előzetes.

0R0SZLÁN 2011.10.01. 17:57

Perszeeee, hogy van még jó pár, csak eddig lusta voltam megírni. De majd most bepótolom.

 

Episode 50

 

A fókuszban két paranormális jelenségekkel foglalkozó tévéstáb áll: az egyik a szkeptikusok csapata, amely igyekszik leleplezni a kísértetekről szóló mítoszokat, a másik a hívőké, akik bizonyítani igyekeznek a létezésüket. Első alkalommal összeállva egy speciális epizód erejéig, a stábok messzebbre jutnak a megegyezésben, amikor valóban kapcsolatba lépnek egy borzasztó erejű lélekkel és együtt kell megállítaniuk, mielőtt mindannyiukat elpusztítja.

 

Pontos kiadás nincs, csak hogy 2011-be. Első látásra eléggé Grave Encounters feelingje van, de majd kiderül

 

One Way Trip 3D

 

Nyolc tini elhatározza, hogy kempingezni megy a svájci hegyvidékre. Ősz van, szezonja az itt termő mágikus erejű gombának - ez az utazásuk fő motivációja. Egy félreeső helyre érkeznek az erdő mélyén, a gombákat összegyűjtik és egyszer csak leereszkedik a sötétség, indul a buli.

 

Németországba már szeptember 15.-én debütált, kiváncsi vagyok, hogy ide eljut e...Bár kétlem. Első hallásra nagyon a Varázsgombára hajaz.


The Toolbox Murders 2

 

Egy vonzó fiatal nőt elrabolnak, fogva tartanak és arra kényszerítenek, hogy viselje el a gonoszságát a város történetének egyik erőszakosabb mániákus gyilkosának: a "Szerszámosládás Gyilkos" azaz a "SZLGY".
Ez a megpróbáltatása a nő akaratának, erejének és hitének, hogy túl kell élnie. A szökése csaknem reménytelen. Szerencsétlenségére a helyzet csak romlik, amikor odakint természetfeletti erőkkel versengeni még több nehézséget jelent, mint az "SZLGY".

Az első részt betiltották, elméletileg igaz történet alapján van. Amint ezt kiadják, megnézem a kettőt egymás után, és kettős kritikát írok róla. Valamikor 2011-be adják ki.


The Hike

 

Kate (Zara  Phythian) visszatér afganisztáni szolgálati útjáról, miután látta katona barátját (párját) csatában meghalni. Otthon újra találkozik a legjobb barátaival, akik elviszik "gyógyító" kempingezésre egy festői és távoli brit vidékre.

 

Tipikus tucat horronak látszik, de azért egy próbát megér ez is. Október 24.-én depütál DVD-n.

 

 

The Hole

 

Egy másik városba költözés után a két testvér, Dane és Lucas, valamint a szomszédjuk, Julie felfedeznek a pincéjükben egy feneketlen lyukat, amely életre keltik a rémálmaikat. Miközben minden sarkon árnyak leselkednek rájuk, szembe kell nézniük a legsötétebb félelmeikkel, hogy véget vessenek a lyuk rejtélyének.

 

Elméletileg már ezt leadták, de sebaj, akkor is ide rakom.

 


The Plantation / Haunted Plantation

 

Betsy, egy megkísértett fiatal tanár menekül a múltja elől. Elfogadja Mr. Theroux nagylelkű ajánlatát a gyerekei otthoni tanítására, velük lakva az idilli családi ültetvényen. Betsy hamar elbűvöli a gyerekeket és elnyeri a bizalmukat. de kíváncsivá teszi a furcsa, zárkózott viselkedésük. Hamarosan feltár egy sötét családi titkot és gyanítja, hogy Mr. Theroux bánthatta a saját gyerekeit.

 

Most a franc se tudja, hogy ez e az előzetese, mert a címet írtam be, és ezt dobta ki...Kiadási dátum nincs.

 

 

The Thompsons

 

Egy sivatagi benzinkúton történt vérfürdő után a családnak menekülnie kell, végül az Egyesült Királyságban bukkannak fel újra új identitással, "Thompsonék" néven. Hogy védelemre leljenek ebben az ismeretlen országban, Thompsonék a sötét alvilág segítéségét keresik, amelyről azt pletykálják, hogy rokonszenvez a vámpírokkal.

 

The Hamiltons alkotóitól van, garantáltan zseniális film lesz ez is. 2011 tájékán. Trailer Sajnos még nincs, de amint lesz pótolom.

 

 

 

 

Web Cam

 

Egy férfi története, aki egy csapat középiskolást egy buliba csalogat, rejtett kamerával lefilmez és ezt közvetíti a neten. Ezután az embereket arra kéri, szavazzanak, ki haljon meg és ki éljen.

 

Elméletileg ezt már 2010-be kiadták...Minden esetre nagyon tetszetős.

 

Wrong Turn 4 - Bloody Beginnings

 

Egy elszigetelt kórházban mélyen Nyugat-Virgina vadonjában, három rejtélyesen deformálódott mutáns könyörtelen gyilkoló bulit csap. Most, évtizedekkel később ez a vérszomjas kannibál család új prédát üldöz: egy csapat fiatal síelő, akik hóvihar fogságába kerültek.Az elhagyott kórtermek hamarosan gyilkos zónákká válnak, amint a rémült áldozatok borzongató választás elé kerülnek: küzdelem vagy halál. A moziváltozathoz adott bónusz jelenettel a WRONG TURN 4 a lehető legborzasztóbb helyre visz... a kezdetekhez.

 

Igen, mégegy foyltatást csináltak neki, bár ez a 3. rész végéről, is sejthető volt. Én mindenesetre nagyon várom, mert imádom ezt a már mondhatni horror sorozatot. Beteg, véres, morbid, minden ami kell. Október 25. én adják ki DVD-re, ugyanúgy mint a 3. részt is.

 


The Carnival Of Illusions

 

Egy tanár elviszi a 11 éves lányát, Lizt nyári táborba egy csendes elzászi faluba, ahol a kislány elkezd hallani valamit, ami úgy tűnik, egy másik tanuló hangja, aki éberkómában van. Ezalatt az apja nyomoz a tanár halálának ügyében, akinek a helyére került.

 

Pontos dátum itt sincs sajnos, csak hogy 2011-ben valamikor. Kíváncsi vagyok, mert egyik legnagyobb félelmem dolgozza fel...A karneválok torz sötét kegyetlen világát. Trailer sajnos itt sincs, de amint lesz pótolom. Francia produkció lesz. Nice.

Címkék: francia német folytatás előzetesek 2011

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-graveyard.blog.hu/api/trackback/id/tr583270401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása