Boo

0R0SZLÁN 2011.10.25. 23:09

Tévedés ne essék, senkit se akarok ijesztgetni, csak konkrétan ez a film címe. BOO. Oly egyszerű, de azért reménykedem benne, hogy a film maga nem lesz az. Rég írtam már ide, és remélem emlékezetes filmet osztok meg a néppel. Eléggé beszaratós filmnek látszik, bár szerintem a Grave Encounters közelébe nem fog érni, de azért reménykedjünk.

Boo / Kísértetek Éjazakája

 

Rendező: Anthony C. Ferrante

 

Neeeeee...Ő rendezte a Scream Of The Bansee 2011-es After dark förmedvényt...Ja nem! Csak ő irta...Megnyugtató valamelyest. Más érdemleges ami megemlíthető mellett az a Hause of Bones meg a Headless Horseman. Egyiket se ismerem, de nem látszanak valami horrornak, de lehet tévedek.

 

Szokás szerint a magyarok megint valami teljesen más címet adtak a filmnek, mint az eredeti...

 

Nem érzem magam valami jól...Nincs kedvem a leírással szöszölni, ezért csak bemásolom. A négy jó barát, Emmett, Freddy, Marie és Kevin, és Kevin kissé nehezen kezelhető barátnője, Jessie elhatározzák, hogy Halloween éjszakáját az elhagyatott kórházépületben töltik. Egy fiatalember, Allen találkozik édesapja régi barátjával, Arlo Ray Bainesszel, és megkéri őt, segítsen elveszett húga, Meg nyomára bukkanni - szintén az elhagyatott kórházban. A két csoport összefut a kórház kísértetjárta harmadik emeletén, az elmegyógyászati szárnyban, és rájönnek, hogy csapdába estek. Jessie-t víziók gyötrik a múltból, amelyekből nyomasztó dolgokra derül fény... Egy Jacob nevű, egykori ápolt megerőszakolt egy kislányt, majd felgyújtotta a kórházat. A szelleme pedig most az ő testüket birtokolva próbál kitörni, mindeközben megmérgezi őket a gonosszal...

Ez a film határozottan furcsa...Nagyon furcsa, de ennek ellenére szerintem egész nézhető darab volt, bár eléggé kusza.

A zene olyan sokféle volt. Valahol stimmelt valahol nem, valahol meg nagyon Kör jellegű volt. Más nem nagyon tudnék mondani róla.

Vér az csak nagyon minimálisan van benne. De rengeteg emberi darabka, meg sok sok rohadás, meg egyéb finomság akad benne, ami már az undorküszöbömet ingerelte.

A színészek...Hát bazmeg, az a köcsög főszereplő macsó hapsi nagyon nagyon irritált...Már arra vártam, hogy mikor pusztul már meg mégre...Csak saját maga érdekelte...meg hogy dugjon egy jót. A színészek közül talán a főszereplő csaj volt az egyetlen, aki valamiféle jellemfejlődést mutatott. Na ő jó volt a többi meg...Semmi maradandó.

A helyszín kórház volt, ami kifejezetten tetszett. Sok sok titok rejlett a falai közt, másrészt meg néhol Félelem kórháza feelingje volt. A hangulatot jól megteremtette, de úgy más érdemlegeset nem lehetne megemlíteni mellette.

Igaz, hogy nem féltem tőle, és összeségébe eléggé össze vissza film, de szerintem egyszer nézhetős, bár úgy érzem sok mindenkinek nem fog tetszeni. Ez egy fura film...

Értékelés: 5/10

 

Címkék: 2005 amerikai kórház szellemes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-graveyard.blog.hu/api/trackback/id/tr813327644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása