Deserted House

0R0SZLÁN 2011.10.30. 03:12

Megint egy ázsiai horrort hozok, méghozzá friss, 2011-eset. Egyik előzetes posztomba megemlítettem mert ígéretesnek láttam, és nem is csalódtam benne, de hát ázsiai, garantáltan jó, legalábbis szerintem.


Deserted House


Rendező: Cheol-ha Lee

 

Semmi érdemleges nem fűződik a rendező nevéhez, ez az egyetlen horrorfilmje eddig.

 

Mivel már egyszer leírtam ennek a tartalmát, másrészt meg nem volt hozzá felirat, ezért inkább azt másolom be újra, és meg se próbálom saját magam megfogalmazni a lényeget, mert úgy se menne...

42 évvel ezelőtt hatan eltűntek, nyolcan "balesetben" meghaltak és 11 esetben gyilkosság történt egy kísértetjárta elhagyatott házban valahol Gyeonggi tartományban. Ma mindenkinek tilos oda a belépés. Azonban egy elhagyott házakat felkutató klub három tagja és egy tévétársaság háromfős stábja bemegy az elhagyott házba. Mindannyian nyom nélkül eltűnnek. Csak egy videó marad utánuk...

Címkék: démon szellemes koreai kézikamerás

Szólj hozzá!

7 Days + 13Hrs

0R0SZLÁN 2011.10.26. 20:00

Na igen...Érdekes egy poszt cím, de így egyszerűbb kiírni, mert most két filmet fogok szemügyre venni, aminek ez a cimük. a 13hrs előzetesét már régebben megemlítettem, úgyhogy most meg is nézem, és véleményezem, bár a kritikám nem lesz teljesen átfogó, mivel magyar felirat nincs hozzá...

7 Days


Rendező: Daniel Grou

 

Ennek a rendezőnek csak fura című filmjei vannak, amibe most nincs kedvem beletemetkezni. Nagy valószinűséggel Thrillerek. Ez is az egyrészt, másrészt meg horror. Kíváncsi vagyok, hogy ez milyen értelembe merül majd ki. Kanadai alkotás, álatlában ők meg jó horrort csinálnak.

Egy orvos lányát elrabolja egy aberrált, és megerőszakolja...Az orvos ezért kegyetlen bosszút áll, elrabolja a lánya gyilkosát, és brutálisan megkínozza. Röviden ennyi.

Címkék: horror amerikai kanadai thriller vérfarkas 2010 kegyetlen zskat.

Szólj hozzá!

A Brush with Death

0R0SZLÁN 2011.10.26. 14:00

Mivel erre a hétre lebetegedtem, másrészt meg jövőhéten őszi szünet, most kicsit aktívabb leszek, és megpróbálok minden nap új filmet hozni ide. Most egy Igaz történet alapú horrort hoztam nektek. Az majd kiderül, hogy mennyire valóságos.


A Brush with Death


Rendező: Brad Wiebe

 

A rendezőnek ez az egyetlen filmje, és IMDB-n ez is nagyon durván alul van értékelve...Na de majd meglássuk.

 

5 bögyös tinilány kibérel egy házat, ami persze hogy a világ végén van, csak aztán később kiderül, hogy a lakója még ott rejtőzik, és eléggé művész hajlamú, mert hogy legenda jár erről a házról, miszerint 30 éve, egy fiú megölte a családját, és vérükkel fejezte ki beteges művészi vágyait. (Hmm ez tetszik) Az aberrált emberke mellé még pluszba odakerült egy segéd is.

Címkék: beteg őrült vér csöcsök valós zskat.

Szólj hozzá!

Boo

0R0SZLÁN 2011.10.25. 23:09

Tévedés ne essék, senkit se akarok ijesztgetni, csak konkrétan ez a film címe. BOO. Oly egyszerű, de azért reménykedem benne, hogy a film maga nem lesz az. Rég írtam már ide, és remélem emlékezetes filmet osztok meg a néppel. Eléggé beszaratós filmnek látszik, bár szerintem a Grave Encounters közelébe nem fog érni, de azért reménykedjünk.

Boo / Kísértetek Éjazakája

 

Rendező: Anthony C. Ferrante

 

Neeeeee...Ő rendezte a Scream Of The Bansee 2011-es After dark förmedvényt...Ja nem! Csak ő irta...Megnyugtató valamelyest. Más érdemleges ami megemlíthető mellett az a Hause of Bones meg a Headless Horseman. Egyiket se ismerem, de nem látszanak valami horrornak, de lehet tévedek.

 

Szokás szerint a magyarok megint valami teljesen más címet adtak a filmnek, mint az eredeti...

Címkék: 2005 amerikai kórház szellemes

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása