Scream Of The Banshee

0R0SZLÁN 2011.09.25. 15:09

Ennek a filmnek utána néztem egy kicsit, hátha már látták a magyar horror kritikusok is. Mindkét vélemény, amit olvastam, eléggé lehúzta, úgyhogy muszáj nekem is megtekintenem, egyrészt mert after darkos horror, másrészt meg csak úgy. Mostanába eléggé sokat csalódtam az idei év after dark filmjeibe...És ez után a két lehuzó kritika után úgy érzem, ebbe is fogok...

Címkék: zskat. afterdarkhorrorfest

Szólj hozzá!

Manga Adaptáció - High School Of The Dead

0R0SZLÁN 2011.09.23. 17:20

Fú de rég írtam már ide, ideje lenne bepótolnom, és most újdonsággal jövök, mert egy eléggé véres beteg horror animét hoztam ide.
Igen, animét, mert hogy eléggé sok anime van horror elemekkel, és persze, hogy én mindent be is fogom mutatni, ahogy időm engedi.

Aki alapból elítéli az animéket, az inkább bele se kezdjen az olvasásba...Aki meg ugyanúgy rajong az animékért, az bátran kezdjen bele, nem bánja meg.


High School Of The Dead


Rendező: Tetsuro Araki

 

A leghíresebb anime amit a nevéhez köthetnék az a Death Note, amivel hatalmas sikert aratott mint a mangájával, mint az animével, és a filmel is.

 

A történet nincs túlbonyolítva. Van egy rakás középsulis, akik belecsöppentek egy óriási zombi apokalpiszisba, és menekülni akarnak az életük árán is az agyzabáló szaroktól. Később még csatlakoznak hozzájuk egyéb emberkék is, de ők inkább csak a fanservicet viszik, és nincs konkrét funkciójuk.

 

 

Címkék: japán anime csöcsök zombis

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása