Végső Állomás 5

0R0SZLÁN 2011.10.09. 11:31

Nagyon szeretem ezeket a horrorokat. Igaz, minden részbe ugyanaz a történés (Valaki látja előre a halálát, megmenti pár barátját, jön a halál bácsi, és meggyilkolja őket a lehető legváltozatosabb módon). De ettől függetlenül eddig mindet élveztem, és remélem ezt is fogom, bár ennek az alaptörténete változott, de azt majd később. Nem is tudom mikor irtam már ilyen úgymond "népnek" csinált horrorfilmről. Ezalatt értem azt, hogy moziba is vetítették, és nem olyan eldugott, mint azok a horrorok, amiket általában nézek. talán a REC első és második része, meg az Emberi százlábú volt az, ami ismertebb, és mostanság írtam róluk.

Végső Állomás 5


Rendező: Steven Quale

 

Azért az egy csöppet meglepő, hogy ő rendezte a Titanicot, az Avatart, és a Terminátor 2. részét...Három egymástól eléggé elütő film.

 

Naszóval. Van egy fiú, aki meglátja egy hídnak a leszakadását előre, és pár barátját kimenekíti a buszról, mielőtt a halál torkába esnének. De a halál bácsi, mint mindig, nem hagyja bűnntetlenűl azokat, akik megmenekültek a halál elől, és szép sorban elkapja őket, csak most máshogy!

 

Címkék: amerikai folytatás 2011

Szólj hozzá!

The Task

0R0SZLÁN 2011.10.08. 19:45

Igen, megint egy After Darkos horror...Könyörgöm, egyetlen egy legalább tetszen már annyira mint a tavaji...Mert az idei felhozatal eddig siralmas...Félig kézikamerás, félig normális film, az alapötlet jó, remélem a kivitelezés is jó lesz...

The Task


Rendező: Alex Orwell

 

A rendezőnek ez az egyetlen filmje még, és eléggé le van pontozva IMDB-n...Majd kiderül.

 

Adott egy elhagyatott börtön, ahol néhány ember a műsor kedvéért bemegy, hogy sok sok maniért játszadozzon, és feladatokat teljesítsen, aztán jönnek később rá, hogy ez már egyáltalán nem játék...Elég bátrak ahhoz, hogy szembe száljanak a legnagyobb félelmükkel?

 

 

Bazmeeeg...Ez a film végre jó volt! Tényleg jó. Reménykedtem is benne, hogy végre a sok szar After Dark között van már végre egy jó. Bár...Hiba azért akad ebben is bőven, de szép sorjában.

Címkék: 2011 kézikamerás afterdarkhorrorfest

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása