Kannibálok Erdeje

0R0SZLÁN 2011.09.09. 10:00

Hát, eddig azt hiszem két kannibálos horrort láttam. A Kannibál sziklát, ami rohadt unalmas volt (Minden jó részt az előzetesbe vágtak bele...) , és a Kultusz Cannibal Holokaustot. Kíváncsi vagyok ez milyen lesz, 2008-es darab, csak nem lehet olyan rossz...

Scarce


Rendező: Jesse T. Cook, John Geddes


Csak két film köthető a rendezőpároshoz és az az Exit Humanity ami idei évbe debütál, vagy jelent meg, és a Monster Brawl. Más filmet nem nagyon csináltak.

 

Három barát elmegy snowboardozni, de balesetet szenvednek valami csehó felé menet, és a kannibál cuccok levadásszák őket.

Na, röviden ennyi:D Minek szövegeljek hosszasabban, amikor íj röviden, és tömören is elmondhatom a történetet? Akinek meg nem tetszik, Bekaphatja a fülem.

 

Címkék: kanadai kannibál kegyetlen

Szólj hozzá!

Deadline

0R0SZLÁN 2011.09.08. 10:00

Ritkán szoktam horror thrillert nézti, mert elismerem, hogy alajában véve jobban szeretem a vérengzést belezést satöbbit. Bár néha néha teszek kivételt, mert ez a film felketette az érdeklődésem.


Deadline

 

Rendező: Sean McConville

 

Ezen a filmen kívül inkább semmit sem említenék meg a munkásságából...

 

Alice épp az idegösszeomlás szélén áll, amikor hazaérkezik, és ki akarja pihenni magát, hogy nyugottan irhassa a forgatókönyvét. Hirtelen hangokat kezd hallani, kutakodni kezd a házba, és fura videószalagokat talál. Egyre méllyebbre kutakodik, hogy mindent megtudjon a szalagon lévő emberekről, de borzalmas dolgokba botlik bele...

 

 

Címkék: horror thriller

Szólj hozzá!

Szar a ² - Az Emberi Százlábú.

0R0SZLÁN 2011.09.06. 23:00

Ez...Ez a film...Hát nem tudom. Nagyrészt felháborodást keltett, mert hogy "undorító" meg "beteges" meg satöbbi...De szerintem meg ez lófasz. Az tény, hogy nem valami népszerű, de épp ezért nézem meg én is, kíváncsi vagyok rá, bár lehet a kíváncsiságom fog a sírba küldeni. Biztos vagyok benne, hogy elvesz az életemből másfél órát, de...A kritika miatt megnézem. Igaz, csak két kritikát találtam az említett filmről. Az egyiknek tetszet...Másik szerint meg egy rakás szar, és szerintem az én véleményem is hasonló lesz az övéjéhez.

The Human Centipede


Rendező: Tom Six


Amint elnézem, minden filmje le van pontozva IMDB-n...Nem csak ez a förmedvény, ráadásul még egy Gay In Amsterdam nevű vígjátékot is rendezett, pluszba még ennek az okádéknak a 2. részét, ami ő szerinte jóval aberráltabb és betegebb lesz mint ez...És persze, hogy vagyok olyan hülye fasz, hogy azt is megnézem...

 

A  történet egyszerű. Van egy elmebeteg orvos, aki három embert összevarr, hogy egymás sz*rát egye meg...Mondhatom sok értelme van....

 

 

Címkék: undorító unalmas betiltott zskat.

Szólj hozzá!

A Megalázottak Bosszúja. The Final + Carrie.

0R0SZLÁN 2011.09.06. 18:20

Kevés manaság az olyan film, amibe némi értelem is szorult. Igen, olyan is van, csak eléggé kevés. A másik, amit esetleg megemlíthetnék, az az Eden Lake, ami szintén olyan dolgot vett célpontba, ami manapság eléggé nagy problémának számít, és az a tinédzserek.

A The Final, ugyanúgy mint az Eden Lake, kitűnik a vértengerből azzal, hogy itt nem konkrétan a hentelésre, belezésre hangsúlyozzák a filmet, hanem magára  a problémára, a lenézésre, megalázásra. kiközösítésre, meg a problémás tinikre.

Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy amióta suliba járok, az emberek mindig találtak rajtam valami olyan dolgot, ami miatt belém köthettek...Legyen az akár az öltözködésem, a  hangom, vagy az, hogy hosszú a hajam...És ettől ők nagyon kő kemények, meg kurva menők lettek, hogy náluk gyengébbet alázhattak meg...Úgyhogy szerintem mindeni bele tudja képzelni a számkivetettek helyzetébe magát, és a szívünk mélyén mi is azt kívánjuk, hogy egyszer kegyetlen bosszút álljunk azokon, akik megaláztak minket.

És ezért olyan zseniális ez a film, mert az olyanok mint én, teljes mértékbe beletudják magukat élni, mert szerintem legalább minden második ember átélt már ilyet...Sajnos.

 

 

The Final

 

Rendezte: Joey Stewart

 

Eléggé kiábrándító, hogy ő rendezte a Texasi Kopót, meg egy rakás vígjátékot...Valahogy ez nem függ össze az említett filmel. Na mindegy.

 

Címkék: könyv afterdarkhorrorfest stepenking

Szólj hozzá!

Zombik, Kamera, Spanyolok, Sok Sok Vér. - [REC] + [REC] 2

0R0SZLÁN 2011.09.06. 10:00

Ezt a filmet eléggé sokan magasztalják az egekbe, nem ok nélkül. Mivel spanyol alkotás, garantáltan jó horrort fogok látni, ebbe nem is kételkedem. Bár az amcsi Karantén ríméket látni se akarom...Bár lehet beteszem a remakes posztomba, még nem tudom. Személy szerint már régebben már elkezdtem az első részt vagy a másodikat, de valamiért abba hagytam, és már nem emékszem miért...De most feltétlenül bepótolom, mert ritkán találkozok olyan horroral, ami ennyire tetszik a népnek.


[REC]


Rendezte: Jaume Balagueró, Paco Plaza


A rendezők nevéhez főként ez a film fűzhető. Ők rendezték a második részt is, bár a harmadik részt Paco Plaza egyedül fogja rendezni. Meg neki valami köze is van az amcsi karanténhoz is...

 

A történet egyszerű, van egy ház, amit karantén alá helyeztek, mert valami vírus fertőzte meg az embereket. Egy riporternő erről akar beszámolót, de ahogy a tüzoltók kimennek a házhoz, a rémálmukkal találkoznak szembe...

 

A leírás megint nem jó...Elnézést...De lényegtelen, mert ezt a filmet szerintem minden horror fan látta már, és tudja miről szó, csak én vagyok még olyan műveletlen, hogy nem néztem meg...

A filmet személy szerint három szakaszra tudnám osztani.

1."De unalmas, mindjárt bealszok rajta, ez nagyon nem érdekel..."

2."Hmm it már kezd egyre érdekesebb lenni, és egyre több minden történik"

3."Basszameg...Majdnem kiugrott a szívem...Majdnem magam alá csurgattam..."

Címkék: spanyol zombis kézikamerás

Szólj hozzá!

The Last House in the Woods

0R0SZLÁN 2011.09.05. 10:00

Na igen...Megint egy erődbe játszódó horrort vettem célpontba. De reménykedek, hogy annyira azért nem lesz sablonos. Ígéretesnek látszik.


The Last House in the Woods

 

Rendező: Gabriele Albanesi

 

A rendezőnevéhez még köthető egy Ubaldo Terzani horror Show, meg egy italian ghost Stories cucc. Egyiket se ismerem, de egész jó pontozást kaptak, lehet vetek rá egy pillantást. Olasz darab eme film, nem is tudom, mikor néztem útóljára olasz horrort.

Egy szerelmes pár épp most léptek túl a gondjain, és 3 nagy gengszer állat meg akarja erőszakolcsi a csajt, de egy középkorú házaspár kimenti őket, és még rosszabb élménybe taszítja őket.

Na igen...Az idősek mindig is gonoszak voltak, vagy inkább csak aberráltak.

Címkék: beteg olasz erdő

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása