Deadline

0R0SZLÁN 2011.09.08. 10:00

Ritkán szoktam horror thrillert nézti, mert elismerem, hogy alajában véve jobban szeretem a vérengzést belezést satöbbit. Bár néha néha teszek kivételt, mert ez a film felketette az érdeklődésem.


Deadline

 

Rendező: Sean McConville

 

Ezen a filmen kívül inkább semmit sem említenék meg a munkásságából...

 

Alice épp az idegösszeomlás szélén áll, amikor hazaérkezik, és ki akarja pihenni magát, hogy nyugottan irhassa a forgatókönyvét. Hirtelen hangokat kezd hallani, kutakodni kezd a házba, és fura videószalagokat talál. Egyre méllyebbre kutakodik, hogy mindent megtudjon a szalagon lévő emberekről, de borzalmas dolgokba botlik bele...

 

 

Hát...Nem is tudom, mit mondhatnék erről a filmről...Olyan egyszerű, nem durva, nem véres, de mégis lekötötte a figyelmem. Tudom, a thrillerek ilyenek...De akkor is. Ez a film is beleesett abba a hibába, amibe a mostanság látott filmjeim is...Hogy minden izgalmat a végére hagytak...Bár itt nem volt olyan, hogy unatkoztam, csak eseménytelen volt.

A zenéje zseniális. Nem találtam rajta kifogásolni valót. Nem volt sehol se nem odaillő zene részlet, és tökéletesen adta a hangulatot. Néhol még a Moonlight Sonara is felcsendült, amit Beethowen alkotott meg. Legalább a zenével nem volt gondom...

Brittany Murphy eléggé terjedelmes filmográfiát tudhat maga mögött. Rengeteg filmbe szerepelt már, csak hogy a legismertebbeket megemlítsem: a 8 mérföld, a 2010-es Abandoned, amit tervezek megnézni, A The Dead Girl, és a híres Sin Citybe is ott virított. Szerintem itt is elfogadhatót alakított. Más színész ebbe a filmbe nem nagyon emelkedett ki, mert hát nem is volt olyan sok. Sajnos Brittany már eltávozott a körünkből...R.I.P.

A ház egy kísértetjárta ház volt...Mért nem lepődök meg? Na de ettől függetlenül nézhető film, nekem egyszerire mindenképp tetszett. Unaloműzőnek szerintem jó.

Értékelés: 6/10

Címkék: horror thriller

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-graveyard.blog.hu/api/trackback/id/tr373200902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása