Lady Blood

0R0SZLÁN 2011.09.03. 03:20

A francia népek neve egyértelmű garancia,hogy valami jóságot kapunk tőlük. Elég csak megemíteni a Mártírokat, A betolakodót vagy a Magasfeszültséget ( Bár az utóbbi kettő befejezése...Azt majd egy másik posztba) Remélem ez is ékesíteni fogja a francia horror világot.

Lady Blood


Rendező: Jean-Marc Vincent


A redező nevéhez még talán egy Eject nevű horror vígjátékot lehetne kötni, de alapjába véve egyik filmjéhez sincs borító, és ez a filmje meg eléggé le van pontozva. Na majd kiderül, hogy milyen.

 

Előre is elnézést, de most az átlagosnál is bénábban fogom összefoglalni magát a történetet...Egyrészt nem értek franciául, és magyar felirat meg sehol sincs hozzá, és még magyar leírás se...

 

Címkék: francia

Szólj hozzá!

Tervezendő Posztok.

0R0SZLÁN 2011.09.01. 22:39

 Mivel elkezdődött az iskola, ritkábban fogok írni kritikákat, de ettől függetlenül ha van időm, legalább hetente 3-4 posztot ki fogok rakni.


A Horrorvilág Szemete: 10 álatalam látott Zskat. horrorfilm megemlítése. Eléggé sok van, eléggé borzalmasak, olyan kiterjesztett véleményt nem mondok róluk, csak röviden fogom elemezni őket.

 

Ideglelést részetesebbb elemzése és............Megnézem mellé az ideglelés 2-őt...Igen, nagyon kemény vagyok. Kész kín szenvedés lesz, de terjedelmesebbé akarom tenni a posztot, meg pár apróbb dologra kitérni.

 

Top 5 Legbeszaratósabb Film: Na igen. Tudom, koppintom a horror-mirrorról, de ebbe jóval másabbak lesznek, és nem azért, mert a nép azokat akarja látni ott, hanem azért, mert tényleg paráztatósak...

 

Remake Korszak: Ebbe pár mostanság kiadott Remake filmet fogok elemezni. Lesz köztük olyan, ami jobb, mint az eredeti, és lesz olyan, ami rosszabb...

 

MAJDNEM Tökéletes Horrorok: Ebbe a posztomba a Magasfeszültségre, és az Insidere fogok részletesebben kitérni.

 

Vámpírok Kora: Ebbe a posztomba három vámpíros filmet fogok gorecső alá venni. Igaz, nem annyira rajongok értük, de egy próbát azért megér.

 

Snuff Filmek: Információk a snuffról, meg a snuff műfajba besorolt filmeket fogom elemezni.

 

Űzzünk Ördögöt: Itt pár ördögűzős horrort fogok megnézni. Régiekből, és újakból is, amiket mostanság adtak ki.

Meg persze be fog majd csúszni egy egy horror kritika is, néhány információ, és még pár előzetes néhány horrorról, amiket még ezévbe dobnak piacra.

Címkék: horror

Szólj hozzá!

Még Két Horror After Dark Cimkével.

0R0SZLÁN 2011.08.31. 23:00

Mivel a lentebb említett Huskba eléggé nagyot csalódtam, gondoltam meglesek még két idei After Darkos horrort, hátha azok jobban elnyerik a tetszésemet.


Fertile Ground / A Ház Titkai

 

Rendező: Adam Gierasch

 

A Rendező nevéhez eléggé sok horrorfilm köthető. A Halottasház, a szintén After Darkos Autopsy, és a még ma is betiltott Toolbox Murders, aminek ebbe az évbe fogják kidobni a folytatását.

Meg még rendezett patkányos, krokodilos, meg pókos horrort is...Azok egyáltalán nem érdekelnek, de remélhetőleg eme filmje tetszeni fog, mert az Autopsy is egész nézhető volt, bár nem volt valami nagy eresztés.

Apróbb megjegyzés. A horrorfilmet a születésnapomon vetítették először, Január 29. én.

 

A film nyers fordítása kb. azt jelenti, hogy trágyázott föld, vagy termékeny föld. De maga a magyar cím se jelent valami sokat, mint úgy általába, megint jól elkurták a magyar cimet...De mit is várok Magyarországtól?

Címkék: afterdarkhorrorfest

Szólj hozzá!

Husk

0R0SZLÁN 2011.08.31. 10:00

Husk

Rendező: Brett Simmons

A filmográfiáját elnézve eléggé hülye filmeket adott ki, és inkább rövidfilmeket...Remélem ez nincs hatással erre a filmre.

Az idei évi After Dark Horrorfest egyik darabja. Hát...Az after filmekkel már eléggé vegyes érzelmeim vannak. Mert van ami nagyon jó (The Final, Dread) és van ami nagyon nem jó...(Dying Breed, Lake Dead). Remélem ez a jobbak közé fog tartozni.

Címkék: afterdarkhorrorfest

Szólj hozzá!

Ázsiai Horror Világ.

0R0SZLÁN 2011.08.29. 03:43

Ebbe a posztomba három különböző nemzetiségű Ázsiai filmet fogok bemutatni.

Mint azt már tudjuk, az ázsiaiak igazán értenek a beszaratáshoz, meg minden egyéb klisés dologhoz is...

De remélhetőleg eme három film nem fogja tartalmazni a már megszokott fekete hajú kiscsajt.

Első film a...

 

The Shock Labyrinth

 

Rendező: Takashi Shimizu

 

A japán agymenéses posztomba már asszem említettem a nevét, ha meg mégsem, tudni kell, hogy ő rendezte Az Átok mind a kettő részét, A Ju-Ont és az After Darkos Reinkarnációt is. Igaz, az említett két filmbe benne van a tipikus feketehajú kiscsaj...De azért ez alapján nem lehet megítélni ezt a filmjét. Majd kiderül, hogy milyen.

Címkék: beteg japán kórház vér hongkong tajvan

Szólj hozzá!

Horrorfilmek, Amiket Nem Várok....

0R0SZLÁN 2011.08.29. 01:44

Előre bocsátom, hogy ez a véleményen szubjektív, meg úgy alapjába véve, nem szeretem azt, ha egy klasszikust remakelnek, vagy egyéb módon meg gyaláznak...


Bait 3D

Bemutató: 2011 szeptember


Egy álmos parti üdülőövezetben egy földalatti szupermarket vásárlói azon kapják magukat, hogy terrorizálja őket egy őrült bandita, amikor megtörténik az elképzelhetetlen... Egy szörnyű cunami elárasztja a várost.
Tovább nem volt kedvem fordítani, ígyis egyértelmű, hogy miről szól... megint cápás szar...nem unják még ezt a lerágott csontot? mert én már nagyon...látni se akarom!

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása