Horror Vígjáték - Sületlen Paradicsom

0R0SZLÁN 2011.08.24. 04:16

Sületlen Paradicsom / Club Dread

 
 
 
Ennek a rendezőnek a neve is inkább csak Vígjátékokhoz köthető, gondolom kipróbálta magát a Horror világába is.
Talán a két leghíresebb műsor, ami a nevéhez köthető az a Psych meg valami Knight Rider, gondolom valami rimék, vagy új séria.
 
 
 
 
 
 
 
 
Nagyon kevés olyan horror vígjáték van, ami teljes mértékbe elnyeri a tetszésem.
Egyrészt mindenki a Horrorra Akadva szériát meg a Haláli Hullák Hajnalát tekinti horror vígjátéknak pedig azoknak nagyon nincs közük hozzá...(Az imént említett Haláli Hullák Hajnala botrányosan szar volt számomra.)
Én azt tekintem horror vígjátéknak ami egyaránt véres beteg, és irtó beteg humora van.
Ezért az elkövetkezendő időkben, ezen horror vígjátékon kívül még kettőt fogok elemezni, amit horror vígjátéknak lehet nevezni.
Egyik a Zombies Of Mass Destruction ami az ezévi After Dark Horrorfesten volt, és a másik a Slime City Massacre, ami az 1988-as Slime City Remakeje, amit ebbe az évbe fognak valamikor kiadni. Mindkettő egyaránt beteg véres, és irtó durva humorú. EZ AZ igazi horror vígjáték.


Történet:
 
Karib tengeren lévő kicsiny sziget, tele igazán jó csajokkal, bulikkal és minden jóval ami csak kell. Kókusz Pete ügyel a biztonságra hogy mindenki jól érezze magát. Nagy bulizások és drámázások közepette egy elmebeteg levágott faszú gyilkos rohangál a sziget személyzete között, és igazán stílusosan gyilkolássza őket.


Igazán jó film, tele irtó beteg humorral, és egy két durva halállal is.
Igazán tökéletes párosítás, és mindkettő pont olyan szinten volt a filmbe, hogy se nem sok se nem kevés.
Igaz főként inkább a vígjátékra összpontosult, de azért vér is folyt benne bőven, és nem kímélte a rekeszizmokat az irtó durva poénok sem.
 
A zenéje az a filmhez illő hawaii zene volt, néhol kis tini horror jellegű zenei beütéssel, de ez esetbe eltekintek ettől, mert nem teljesen horror film, és kellett hozzá.
 
Ebbe is volt egy két fölösleges szexuális célzatú jelenet, és hát természetes hogy pont akkor ölik meg a hapikámat.
Ezért nem biztonságos gyilkos bácsi mellet dugni, mert kitépi belecskéded és eljátszadozik vele.
 
Szereplőkkel nem volt gondom, kókusz pete meg olyan ismerős volt de nem tudom honnan...Talán a csonthülyébe is ő szerepelt, a franc tudja...
 
Egy szóval ajánlom mindenkinek, aki akar egy jót szórakozni. Igazán beteg humor, néhol beteg gyilkosság, sok meztelenkedés, buli pia minden ami kell.
szorakozást.
 
Értékelés: 6/10
 

Címkék: horror vígjáték

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-graveyard.blog.hu/api/trackback/id/tr613174973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása