Hamarosan Jön A Death Tube 2!

0R0SZLÁN 2011.11.06. 18:19

Igen, most néztem meg az első részét, és máris rátaláltam a második rész előzetesére, és poszterére. Gondoltam, hogy lesz folytatása, mert az alapötlet zseniális.

A történet nem változik semmit. Megint 8 ember játékát követhetjük nyomon, és mint minden második résznél, itt is jóval több vért kapunk, meg miegymást. A Trailere nagyon ígéretes, és most jóval izgalmasabbnak látszik, mint az első része, nem vettem benne észre üresjáratokat. (Egyenlőre)

 

Sajnos a kiadási dátum teljes homály, mivel a Trailerbe 2010 volt, de 2010-be az első részt adták ki...És mivel nem találtam a második részről semmi információt, nem hiszem, hogy már kiadták volna...Ami ezesetbe vagy elírták, vagy jócskán csúszik a premier...Mindenesetre ezt is feltétlenül meg fogom nézni, amint rátalálok. Remélem ebbe az évbe még kiadják...A Trailerbe ugyanúgy megmaradt a Hattyúk Tava zene, mint az első részben, és a medve itt is kihagyhatatlan. Egyszóval ütősebb lesz, mint az első. Rendezőről még semmit se tudok, nem tudom, hogy ugyanaz lesz e, mint az első részé, meg úgy kb. semmit nem tudok...De legaláb azt tudom, hogy lesz!

 

 

Címkék: előzetes folytatás japán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-graveyard.blog.hu/api/trackback/id/tr693358970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása