2LDK

0R0SZLÁN 2011.09.15. 04:15

Fú de rég írtam már ide...Ennek több oka is van. Egyrészt új suliba kellett átiratkoznom, másrészt meg az előzőből kiiratkoznom...Az egy kupac szar volt, de végre normális suliba járok :D Na de nem ez a lényeg. Hoztam megint egy japán filmet, ami kitűnik a többi tömeggyártásos film közül.

2LDK


Rendezte: Yukihiko Tsutsumi

 

Fú, rengeteg film fűződik a rendezőhöz, de mivel mindjárt 3 óra, így most nincs kedvem beletemetkezni jobban...Biztos, hogy nem ez az egyetlen horrorja.

 

Adott két lány, és egy egyszerű két szoba, konyha nappalis lakás. Teljesen egyszerű lakás, de két különböző egyéniség lalik benne. Míg az egyik egy nagylábon élő csinos népszerű lány, a másik elvont, zárkózott. És ebből adódnak apróbb problémáik, úgyhogy lesz itten minden.

 

A cím nemes egyszerűen is azt jelenti, hogy két hálószoba, ebédlő, és konyha. Úgyhogy maga a feszültség alapból adott, mert ebbe a filmbe nagyrészt ezen a helyen játszódik minden. Van is feszültség, nem is kevés.

Zenei aláfestés viszont nincs, pedig kifejezetten kellett volna. Néhány apró helyen volt, meg főként a végén szólaltak fel zongora szólók, de úgy alapjában véve semmi...Pedig ilyen atmoszférához kellett volna...


Vér az nem volt benne sok, csak minimálisan, de ettől függetlenül nagyon jó film volt, bár nem volt olyan maradandó élmény, mint a Sick Nurses.

A helyszín, mint már említettem egy ház, és nagyon jól kivitelezték a filmet, hogy egy helyen, ilyen izgalmas filmet kreáltak.

A színészek korrektek voltak, bár csak ketten voltak, és maga a filmidő is alig volt több mint egy óra, de szerintem ezt a filmet mindenkinek lehet ajánlani, határozottan érdekes, és ebbe is van fordulat a végén, ami hát...szokás szerint eldobtam a hajam.

Értékelés: 7/10

 

 

Címkék: japán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-graveyard.blog.hu/api/trackback/id/tr343228552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása